Hosszabbításban maradtunk alul Győrben

Hosszabbításban maradtunk alul Győrben

Nagy csatát vívott csapatunk az első fordulóban az egyik bajnokesélyes Újpest ellen idegenbeli sikert arató Győr otthonában, de a rendes játékidő döntetlen állása után a végén a hazaiak örülhettek.

Agrofeed SzE Győri KC - ELITE Basket  93-88 (18-25, 28-21, 20-13, 13-20, 14-9)

Győr, Széchenyi István Egyetemi csarnok

vezette: Esztergályos Róbert, dr. Magyari Tibor, Pécsi Zsolt

statisztikai lap

Az első negyed utáni 7 pontos vezetésünket követően (18-25) a félidőben döntetlen volt az állás (46-46). A harmadik negyed végén ezúttal a hazaiaknak folt 7 pont előnyük (66-59), majd a záró etapban ezúttal mi hoztuk egálra az eredményt (79-79).

A hosszabbításban a Győr első három rádobásából három triplát dobott, és ez már soknak bizonyult a mieink számára.

Horváth Balázs: Először is nagyon örülök, hogy nézők előtt tudtunk játszani. Azt gondolom, hogy a karantén és a covid időszak alatt ez egy sportolónak nagyon sokat számít, és úgy gondolom, hogy tudtunk egy nagyon jó mérkőzést játszani. Hosszabbításban dőlt el a találkozó, és azt gondolom, hogy az a csapat tudott nyerni, akinek hosszabb volt a kispadja. Mi mindent megtettünk a győzelem érdekében, de jelen pillanatban a rotációnk nagyon szűk, és így nehéz egy 40 perces mérkőzést végig játszani, pláne ha hosszabbítás van. Az ellenfél 57 triplából bedobott 19-et, és talán emiatt tudták megnyerni a mérkőzést. Gratulálok Kertész Dani kollégámnak a győzelemhez!

(Fotó: hunbasket.hu)

Stáb: