Kezdődik a play-out, jöhet a V!

Kezdődik a play-out, jöhet a V!

A Baja elleni hazai győzelemmel zárta a nem túl fényesre sikeredett alapszakaszt együttesünk, azaz jól hangolódott a szombaton kezdődő play-out párharcra. Most már jöjjön a V!

Az alapszakasz záró mérkőzésén:

MTK ELITE Basket - Bajai Bácska FKE  91-75 (27-13, 17-25, 24-16, 23-21)

Törökbálint Sportközpont

vezette: Szalai Zsolt, dr. Magyari Tibor, Nagy-Pál Petra

statisztikai lap

Horváth Balázs: Gratulálok a Csapatomnak ehhez a teljesítményhez. Rendkívül fontos volt, hogy győzelemmel érkezzünk meg a szezon legfontosabb párharcára. Érkeztek nagyon jó teljesítmények, mindenki kivette a részét: Laci 29 ponttal tért vissza, Hege 19 pontot dobott, Jakab Peti tripla duplát szállított, Takács Bandi 2 pont híján dupla-dupla és a 3 fiatal posztos játékosunk is jól kosarazott, összesen 24 dobott ponttal, sok jó védekezéssel és jó mentalitással, Arti, Láncos Krisztián és Kájusz személyében. Ehhez a bandához csatlakozni fog jövő héten Dobi, Matyi és Farkas Dani, illetve fiatal poszton Veres Gazsi és együtt meg fogjuk vívni a harcot a bentmaradásért a klubunkért, Attilárt, Laciért, a szülőkért, az asztalszemélyzetért és a szurkolóinkért. Hajrá MTK ELITE Basket, hajrá Fiúk!!

A play-out szombaton kezdődik, a bentmaradást a két szezonnal ezelőtt még az NB-I/A csoportban szereplő TF-BP ellen kell kivívnunk. A párharc két győzelemig tart. Mivel az ellenfél a kedvezményezett, így nekünk legalább egy meccset idegenben is nyernünk kell. Most mindenkinek meg kell mutatnia, hogy az alapszakasz inkább a sok betegség illetve sérülés miatt alakult úgy ahogy alakult, és nem a tudás hiányzik.

Habár látszólag a nálunk sokkal több győzelmet aratott TF-BP tűnik esélyesebbnek, mi tudjuk, hogy a csapatunk képes megnyerni a párharcot! A csapatkép V betűt formál, legyen ez a győzelem (victory) jele! Mindent bele!

Stáb: