NBI/B: Kialakult a playoff mezőnye

A Piros és a Zöld csoportban is vége az alapszakasznak - mutatjuk, hogy mi történt az utolsó fordulóban és hogy mik a negyeddöntők párosításai.

MTK-Elite Basket - Bajai Bácska FKE 91-75 (27-13, 17-25, 24-16, 23-21)

A sereghajtó MTK az idei szezonja egyik legjobb teljesítményt nyújtotta és a 14 ponttal megnyert első negyed után végig vezetni tudott - volt ugyan hullámvölgye, de a harmadik negyedben azt kijavította és összességében magabiztosan tudott nyerni. A hazaiaknál Jilling, Jakab és Hegedűs is remekelt, míg az igazából tét nélkül játszó Baja magához képest tompán kosárlabdázott, ami nem volt összhangbam az MTK motiváltságával. 

Horváth Balázs, MTK: Gratulálok a Csapatomnak ehhez a teljesítményhez. Rendkívül fontos volt, hogy győzelemmel érkezzünk meg a szezon legfontosabb párharcára. Érkeztek nagyon jó teljesítmények, mindenki kivette a részet: Laci 29 ponttal tért vissza, Hege 19 pontot dobott, Jakab Peti tripla duplát szállított, Takács Bandi 2 pont híján dupla dupla és a 3 fiatal posztos játékosunk is jól kosarazott, összesen 24 dobott ponttal, sok jó védekezéssel és jó mentalitással, Arti, Láncos Krisztián és Kájusz személyében. Ehhez a bandához csatalkozni fog jövő héten Dobi, Matyi és Farkas Dani, illetve fiatal poszton Veres Gazsi és együtt meg fogjuk vívni a harcot a bentmaradásért a klubunkért, Attilárt, Laciért, a szülőkért, az asztalszemélyzetért és a szurkolóinkért. Hajrá MTK ELITE Basket, hajrá Fiúk!!

Cservék Csaba, Baja: Először is gratulálok az ellenfelünknek. Sajnos a mérkőzésre rányomta a bélyegét a tétnélküliség, nem tudtunk felpörögni, nem mentek a dobások úgy, mint az előző mérkőzéseken. A célunkat elértük, bennmaradtunk. Remélem, hogy a következő szezonban jobban megy majd.

Forrás: 
Kezdő5.hu