Megint gondot okoztak a törökbálinti hiányzók

ELITE Basket - MEAFC-Miskolc 61-84

Az ELITE kiemelkedő teljesítményei: Láncos Krisztián (22 pont, 12 lepattanó, 3 blokk, 27 VAL), Tóth András (14 pont, 4/7 tripla, 15 VAL), Bodnár Balázs (2 pont, 12 lepattanó, 5 gólpassz, 16 VAL). 

A MEAFC kiemelkedő teljesítményei: Tóth Bence (13 pont, 4-4 lepattanó és gólpassz, 3 labdaszerzés, 20 VAL), Ragályi Levente Gergely (7 pont, 9 lepattanó, 4 gólpassz, 2 labdaszerzés, 19 VAL), Szögi Ádám (13 pont, 5 gólpassz, 3 lepattanó, 4 labdaszerzés, 19 VAL). 

 A hazaiak egész évadban a sérülésekkel, betegségekkel küzdenek, és bár úgy tűnt, hogy az utóbbi hetekben végre össze tudnak állni, most megint a régi nóta szólt: kulcsemberük, Somogyfoki Szabolcs és a rutinos Hegedűs Attila sem tudta vállalni a játékot, ráadásul menet közben újabb sérüléseket szedtek össze. Az első negyedben még összeszorított foggal mentek előre, 24 pontot dobtak a kiváló védelméről híres MEAFC-nak, de már ekkor kaptak 26 egységet, a második negyedben pedig egyik pillanatról a másikra elfogytak - félidőre 19 pont lett közte, a meccs érdemi része véget ért. A második félidőben nem adták fel, de a különbség tartásában az is benne volt, hogy a vendégek nem nagyon erőltették már az első sorukat - a törökbálintiak ezzel a vereséggel maradtak az utolsó helyen.

Forrás: 
Kezdő5.hu